11/5000 LED-lys lyser ikke hvordan du skal reparere

- 2021-04-21-

Først av alt må vi se på fenomenet led lampe er ikke tent, er en lys lampe perle eller alle lys er ikke lyse, fordi i begge tilfeller er årsaken til den er forskjellig, hvis det er et problem med en viss lys perle, er sannsynligvis lampens perlekvalitet dårlig, lyset for lang vil brenne ut, så det eneste behovet for å kjøpe den tilsvarende lampeformen for å erstatte boksen. Hvis alle lampene ikke lyser, kan det være et problem med strømforsyningen. Dette problemet er veldig vanlig, fordi mange LED-lampestrømforsyninger på markedet er nedstigende eller lineær konstantstrøm, som må erstattes med en mer stabil og sikker isolert konstantstrømforsyning.

I led-lyset som ikke er spesifikt hvordan det skal fungere, slå av bryteren ved hjelp av en stige for å rive ned skallet på lamper og lanterner, og fjern deretter lampen som er skadet eller strøm, til en jernvarehandel for å kjøpe matchende tilbehør tilbake, i henhold til det opprinnelige utseendet for å gjenopprette det gode, husk å velge når du kjøper materiale av legitime forretningsprodukter, det berømte merket er best. På denne måten er lampenes levetid lenger.

Under normale omstendigheter er levetiden til LED-lamper mer enn 50000 timer, selv om du åpner 24 timer i døgnet, kan du også bruke 6-7 år eller så, så hvis LED-lampene dine hjemme alltid er et problem, bør det lønne seg oppmerksomhet til de vanlige bruksvanene, ikke skynd deg å åpne og lukke lampene. Dette vil gi støtstrøm, påvirke levetiden til LED-lysene oh.