LED skiltelys

Diguang belysning er en høyteknologisk bedrift som arbeider med produsent av LED-skiltbelysning og LED-skiltbelysning for reklameskilt, billboard, kanalbokstaver og små lysbokser fra 2009 år. Vi har utstyrt avansert utstyr, humanisert ledelse, sterkt FoU-team med kreativ design, den unike produksjonsteknologien, rask og rask produktproduksjon og forsyningskjede av alle slags LED-skiltbelysning. Våre LED-skiltbelysningsprodukter har eksportert til hele verden, og fått ros og tillit fra kundene og industrien.

Superlys LED-skiltbelysning tilbyr forskjellige alternativer, inkludert LED-modul og fleksibel LED-stripe. Vedta optisk PMMA-linse med et pent utseende, med sikker og pålitelig 12 / 24V DC-inngang med konstant spenning. IP65 vanntett teknologi med god vanntett effekt for både innendørs og utendørs skiltbelysning. Lavt strømforbruk, høy lysstyrke og 2-3 års garanti lang levetid. Liten størrelse, enkel å bruke på smalt sted. Høy visuell innvirkning og utmerket lysstyrke.

Våre LED-skiltbelysningsprodukter har solgt til 50 land med mange års erfaring fra produksjonen. Vi har også fått ISO9001 internasjonal kvalitetsstyringssystemsertifisering som tar sikte på å gi høykvalitets CE / RoHS LED-skiltbelysningsprodukter med tilpasning og rask leveringstjeneste. Kvalitet er vår prioritet, vi forventer å bli din langsiktige leverandør av LED-skiltbelysning i Kina.
DiGuang er en kjent Kina {søkeord} produsent og leverandør. Våre holdbare produkter passer også i mange scenarier. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du gi meg? Hvis engrosmengden din er stor, kan vi tilby deg en billig pris. Du er velkommen til å komme til fabrikken for å kjøpe {søkeord} av høy kvalitet som kan tilpasses. Du kan være trygg på å kjøpe rabattprodukt fra oss. Velkommen venner og kunder fra inn- og utland for å besøke fabrikken og samarbeide med oss, håper vi kan få dobbelt-vinn.