LED stiv bar

Vi er en profesjonell produsent av LED-stenger og LED-stavleverandører i Kina med mer enn 10 års erfaring med annonsering av lysboks, skilting og takbelysning. Vi har utstyrt mer enn 4500 kvadratmeter verksted og et utvalg av automatisk utstyr, som høyhastighets SMT-maskin, automatisk ledningsloddemaskin, re-flytende loddemaskin, automatisk limfallsmaskin og integrerende sfære, etc. Vi er alltid i samsvar med det internasjonale produksjonsledelseskonseptet, gi høykvalitets LED-stive barprodukter.

LED stiv bar er designet som reklame og dekorativ baklyskilde, hovedsakelig brukt i ensidig bakgrunnsbelyst lysboks, billboard, strekkloft, spesielt for store størrelser. SMD2835 LED-chip med høy lysstyrke, høyt lumen. Gjennomsnittlig lysfordeling, Ingen flimring, Ingen nynning. Aluminium-kretskort for bedre varmespredning, energisparing og miljøvern. Forskjellig størrelse med forskjellig mengde, enkel å installere og egnet for forskjellige størrelser på innendørs og utendørs lysboks.

Alle våre LED stive barer er i samsvar med CE-sertifisert, ROHS og BIS sertifisering. Og nå får vi også ISO 9001: 2000. Inntil nå har våre LED-stive stangprodukter blitt godkjent av kunder fra mer enn 50 land (inkludert Storbritannia, Tyskland, Russland, India, De forente arabiske emirater, Australia, Sør-Korea, Mexico, Brasil osv.) For sin utmerkede kvalitet og profesjonelle salg og etter-salg serverer. Vi unntar å være din LED-stive barpartner i Kina.
DiGuang er en kjent Kina {søkeord} produsent og leverandør. Våre holdbare produkter passer også i mange scenarier. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du gi meg? Hvis engrosmengden din er stor, kan vi tilby deg en billig pris. Du er velkommen til å komme til fabrikken for å kjøpe {søkeord} av høy kvalitet som kan tilpasses. Du kan være trygg på å kjøpe rabattprodukt fra oss. Velkommen venner og kunder fra inn- og utland for å besøke fabrikken og samarbeide med oss, håper vi kan få dobbelt-vinn.