LED-strøm

Dongguan Diguang Lighting ble etablert i 2009, som spesialiserte seg på forskning, utvikling, engineering og levering av LED-strøm og andre LED-striper. Hovedproduksjonen er LED-belysningslist, LED-strøm, LED-modul for reklame- og skiltindustri. Vi har et sterkt produktutviklingsteam med rik erfaring, spesielt innen design og utvikling av LED-bakgrunnsbelysningslist og LED-strøm. Som en kjent LED-kraftprodusent i Kina har vi samarbeidet med mange reklameprosjekter i bolig- og kommersiell LED-belysningsindustri.

Den høyytende LED-kraften har regntett, full beskyttelse, smart LED-lastindikator, merkekomponenter og perfekt egnet for utendørs belysningsprosjekt. Luftfart aluminiumsskall, med høy vindtrykkmotstand. PCB med tosidig beskyttelsesbelegg, vanntett, støvtett og fuktsikker. Innebygd overstrøm, overbelastning, overspenning og kortslutningsbeskyttelse, for å unngå ledningsantennelse. Kretsskjema er dobbel bryter fremover, høy stabilitet. Den økonomiske regntette LED-strømmen er også tilgjengelig. Når strømmen når 320W, vil den begynne å redusere utgangsspenningen, mens den har lavspenningsbeskyttelse.

Vårt firma har et komplett og vitenskapelig kvalitetsstyringssystem, og har bestått ISO9001 internasjonale kvalitetsstyringssystem. LED-strømmen har bestått CE RoHS-sertifiseringen, og noen produkter har fått nasjonale patenter. LED-strømmen kan brukes mye i forskjellige store kjøpesentre, spesialforretninger, supermarkeder, sprinklerbutikker, kontorer, jernbanestasjoner, museer og andre reklameprogrammer. Vi tror god kvalitet og god service er basert på langsiktig virksomhet. Velkommen til å kontakte oss når som helst.
DiGuang er en kjent Kina {søkeord} produsent og leverandør. Våre holdbare produkter passer også i mange scenarier. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du gi meg? Hvis engrosmengden din er stor, kan vi tilby deg en billig pris. Du er velkommen til å komme til fabrikken for å kjøpe {søkeord} av høy kvalitet som kan tilpasses. Du kan være trygg på å kjøpe rabattprodukt fra oss. Velkommen venner og kunder fra inn- og utland for å besøke fabrikken og samarbeide med oss, håper vi kan få dobbelt-vinn.