LED-neonlys

Dongguan Diguang Lighting., Ltd er en profesjonell produsent og leverandør som spesialiserer seg på design, produksjon og eksport av LED Neon Light og andre reklamebelysningsprodukter. Våre hovedprodukter er: fleksibelt LED-neonlys, LED-stiv stripe, LED-bakgrunnsbelysning, LED-kantbelyst lysstang og andre relaterte skiltbelysningsprodukter som er mye brukt på offentlige steder, så vel som transport, sikkerhet, husholdningsapparater og reklamefelt. På grunn av våre høykvalitetsprodukter, mest konkurransedyktige kostnadsytelse, sterkere produksjon, avansert LED-kontrollteknologi og profesjonelt servicesystem, har Diguang LED fått et høyt rykte og blitt en av de mest kjente LED-neonlysleverandørene i Kina.

Det fargerike LED-neonlyset er perfekt for arkitektoniske omkretser og skisserer belysning med unik ekstruderingsprosess og elektronisk design kan blandes vertikalt. Forbedret SMD2835 LED-chips spesielt for LED-neonlysprodukter. Hver 50 mm som en enhet kan kuttes. Utmerket vær- og korrosjonsbestandighet. Tilpasset lengde med samlet utseende i samme størrelse ved støpeprosess. Ensartet, prikkfritt, glatt og behagelig lys opp til 5 meters lengde. Slank design gjør det veldig enkelt og fleksibelt å påføre og installere for overflatemontering eller innfelt i skap, hylle etc.

Diguang LED har et høykvalitets og profesjonelt forsknings- og utviklingsteam. Alle LED-neonlysproduktene er i tråd med standarden for ISO9001: 2000 kvalitetsstyringssystem. Våre LED-neonlysprodukter er i godt salg i europeiske, amerikanske og sørøstasiatiske markeder. Vi tilbyr regelmessige tjenester til hundrevis av innenlandske og utenlandske lysdekorasjonsbedrifter og store grossister. Vi tror på retningslinjene for kvalitet er vårt liv og service er vår handling, Diguang vil tilby den beste kvaliteten LED neonlys og service til deg!
DiGuang er en kjent Kina {søkeord} produsent og leverandør. Våre holdbare produkter passer også i mange scenarier. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du gi meg? Hvis engrosmengden din er stor, kan vi tilby deg en billig pris. Du er velkommen til å komme til fabrikken for å kjøpe {søkeord} av høy kvalitet som kan tilpasses. Du kan være trygg på å kjøpe rabattprodukt fra oss. Velkommen venner og kunder fra inn- og utland for å besøke fabrikken og samarbeide med oss, håper vi kan få dobbelt-vinn.