LED lysboksbelysning

Diguang er en profesjonell produsent av LED-lysboksbelysning og leverandører av LED-lysboksbelysning i Kina. Vi er engasjert i LED lysboksbelysning, reklamebelysning, dekorative belysningsprodukter og utvikling av ulike belysningsløsninger siden grunnleggelsen. Overhold høye standarder, strenge krav til hvert vårt LED-stripeprodukt for å nå den internasjonale førsteklasses standarden, insisterer vi på å gi våre kunder mer energisparing, miljøvern, høyeffektiv LED-lysboksbelysning og skiltingskilde.

Det har forskjellige muligheter i LED-lysboksbelysning, inkludert LED-bakgrunnsbelysning, LED kantbelyst belysning, LED-stiv bar osv. DC-strømforsyning med lav spenning, konstant strømdrift, sikker og pålitelig uten vedlikehold. Bruk aluminiums substrat med høy varmeledningsevne som bærer av LED-lampe og enhet med konstant strøm, bedre varmespredningsytelse. PMMA-objektivdesign for å løse LED-lysboksoverflaten uten ribbestripe, høy lysstyrke og jevn belysning.

Vår LED-lysboksbelysning bruker OSRAM, Sanan og Epistar som LED-lyskilde. Alle produktene våre har bestått CE-sertifisering og RoHS miljøvern sertifisering. De er mye brukt i flyplass, t-bane, høyhastighets jernbane, busstasjon, kjøpesenter, stjernehotell, boliginnredning og andre næringer med lysboksbelysning, skiltbelysning. Vi ser frem til å være din pålitelige LED-lysboksbelysningsleverandør i Kina.
DiGuang er en kjent Kina {søkeord} produsent og leverandør. Våre holdbare produkter passer også i mange scenarier. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du gi meg? Hvis engrosmengden din er stor, kan vi tilby deg en billig pris. Du er velkommen til å komme til fabrikken for å kjøpe {søkeord} av høy kvalitet som kan tilpasses. Du kan være trygg på å kjøpe rabattprodukt fra oss. Velkommen venner og kunder fra inn- og utland for å besøke fabrikken og samarbeide med oss, håper vi kan få dobbelt-vinn.