Fleksibel LED-stripe

DIGUANG Lighting., Ltd er et høyteknologisk selskap som er dedikert til produsentens fleksible LED-stripe og leverer fleksibel LED-stripe som har vunnet et godt rykte blant kunder med god kvalitet, konkurransedyktige priser og avanserte teknikker siden etableringen. Vi holder oss alltid til fokuset på LED-belysning og mulighetsstudien av ekstra dekorativ belysning, og tar sikte på å gi kundene mer energisparing, miljøvern, effektiv identifikasjon, lyskasselyskilde og belysningssystemløsninger. Vi har et erfarent FoU- og produksjonsteam, og streber etter å bygge en overlegen kvalitet på fleksibelt LED-stripeprodukt og serviceteam for billboard-lys.

Det fleksible LED-stripelyset med super lysstyrke er designet som den dekorative lyskilden med kvalifisert varmebestandig PCB. Unikt 172 graders PMMA-objektiv med stor lysvinkel, jevn lysstyrke og uten skyggeytelse. DC 12 / 24V sikkerhetsinngangsdesign, ultratynn FPC, kan brettes 360 grader og bøyes som du vil. 85/90 CRI med høy visuell innvirkning. Sterkt 3M klebebånd er påført på baksiden for en rask og enkel montering. Lysdesignere, arkitekter og interiørdesignere kan bruke disse fleksible LED-stripelysene i prosjektene sine for å lage uendelige belysningsløsninger.

Nå har Diguang vært en kjent leverandør innen fleksibelt LED-stripefelt og samarbeidet med mange kunder over hele verden. Vårt forretningsfilosofi er konsentrert om å lage høykvalitets fleksibelt LED-stripeprodukt og tilby best service. Basert på folkeorientert ledelsesfilosofi, vil vi gjøre personalet vårt mer selvforbedret. Vi trodde at bare godt trent personale kan lage produkter av høy kvalitet. Med vårt fokus, profesjonelle og gode holdning, strever Diguang Lighting for å være leder for fleksibel led strip og lysboksbelysning.
DiGuang er en kjent Kina {søkeord} produsent og leverandør. Våre holdbare produkter passer også i mange scenarier. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du gi meg? Hvis engrosmengden din er stor, kan vi tilby deg en billig pris. Du er velkommen til å komme til fabrikken for å kjøpe {søkeord} av høy kvalitet som kan tilpasses. Du kan være trygg på å kjøpe rabattprodukt fra oss. Velkommen venner og kunder fra inn- og utland for å besøke fabrikken og samarbeide med oss, håper vi kan få dobbelt-vinn.