Kantbelyst belysning

Diguang LED-belysning., Ltd er en profesjonell LED-kantbelyst produsent og leverandør av lysboksbelysningsprodukter siden 2009. Vi strever for å tilfredsstille kundene med utmerkede tjenester, dessuten får vi alltid førstehåndsinformasjon fra markedet og kan tilpasses kantbelysning i henhold til kundens spesielle forespørsel. Over 10+ år har vi erfaring i ODM så vel som i OEM. Med vårt førsteklasses LED-kantbelyste produkt og service har vi etablert et godt forretningspartnerskap med kunder i det innenlandske og utenlandske markedet.

Kantbelyst LED-stripe med høy lysstyrke er designet som kant- eller sidebelysningskilde, hovedsakelig brukt i ensidig reklamelys, skilting, billboard, utstillingsstativ og strekkloft. Lavt strømforbruk, generer den samme luminansen bare med 50% strømforbruk som en tradisjonell lampe. Konsentrert smalt PMMA-objektiv, enkelt å kontrollere, uten krav til reflektor, og gir intens og jevn belysning for lysboksen og skiltene. 1,5 mm fortinnet kobbertråd med høy brannsikker, høy temperatur og kald motstand, egnet for forskjellige størrelser på kantlysboksen.

Vi er spesialister på å levere LED-kantbelysningskilde med forskjellige typer og lengde for ditt valg. CE / RoHS / BIS sertifisering og tilpasning tilgjengelig. 3 års garanti og 50000 timers levetid. Våre LED-kantbelyste lysstrimler er solgt til mer enn 50 land, vi forventer å være din langsiktige LED-kantbelyste stripeleverandør i Kina.
DiGuang er en kjent Kina {søkeord} produsent og leverandør. Våre holdbare produkter passer også i mange scenarier. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du gi meg? Hvis engrosmengden din er stor, kan vi tilby deg en billig pris. Du er velkommen til å komme til fabrikken for å kjøpe {søkeord} av høy kvalitet som kan tilpasses. Du kan være trygg på å kjøpe rabattprodukt fra oss. Velkommen venner og kunder fra inn- og utland for å besøke fabrikken og samarbeide med oss, håper vi kan få dobbelt-vinn.