Bakgrunnsbelysning

Diguang Lighting fokuserte på levering av LED-bakgrunnsbelysning for reklameskilt og lysboks, og ga profesjonell service og tilpassede LED-bakgrunnsbelysningsprodukter til oversjøiske kunder. Vårt firma har et erfaren team av FoU og produksjon, vi er alltid i samsvar med det internasjonale førsteklasses produksjonsledelseskonseptet, og tilbyr høy holdbare bakgrunnsbelysningsprodukter. Med det profesjonelle og høyt utdannede personalet vil bestillingskravet ditt bli raskt svar og godt løst, noe som gjør kjøpet ditt enkelt og høy effektivitet hos oss.

LED-bakgrunnsbelysning er designet som lyskilde for lysbokser, hovedsakelig brukt i ensidig bakgrunnsbelyst lysboks, skilt og strekkloft i både innendørs og utendørs bruk. Vedta høylys 2835 LED som lyskilde med lav termisk motstand, ingen mørk flekk, svakt lysforfall og god jevn belysning. Unik limtett teknologi med god vanntett effekt for IP65-serien. Aluminium-kretskort med bedre varmespredning. Optisk bred 175 graders PMMA-linse som gir myk, stor belysning for lysboks og skilt.

Som en av de mest profesjonelle LED-bakgrunnsbelysningsleverandørene og produsentene for annonsering av lysboks i Kina, kjennetegnes vi av produkter av høy kvalitet og profesjonell kundeservice. Våre LED-bakgrunnsbelysningsprodukter har bestått CE, ROHS og tilbyr 2-3 års garanti. Vær trygg på engros bulk LED-bakgrunnsbelysningsstripe for annonsering av lysboks til salgs her fra fabrikken.
DiGuang er en kjent Kina {søkeord} produsent og leverandør. Våre holdbare produkter passer også i mange scenarier. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du gi meg? Hvis engrosmengden din er stor, kan vi tilby deg en billig pris. Du er velkommen til å komme til fabrikken for å kjøpe {søkeord} av høy kvalitet som kan tilpasses. Du kan være trygg på å kjøpe rabattprodukt fra oss. Velkommen venner og kunder fra inn- og utland for å besøke fabrikken og samarbeide med oss, håper vi kan få dobbelt-vinn.