DiGuang LED, en profesjonell produsent og leverandør av LED-lysboksbelysningsprodukter siden 2009, hovedsakelig innen LED-bakgrunnsbelysning, LED kantbelyst belysning, LED-modul, Fleksibel LED-stripe, LED Stiv bar og LED-strøm, som hovedsakelig brukes i reklame og dekorasjonsindustri.

Vi har også tilpasset / OEM-service for å hjelpe kunder med å optimalisere forsyningskjeden for LED-skiltbelysning.


Vårt firma har et erfaren team av FoU og produksjon for å sikre presis og effektiv produksjon av bestillingen din. Vi har utstyrt mer enn 4500 kvadratmeter verksted og et utvalg av utstyr, for eksempel høyhastighets SMT-maskin, automatisk trådloddemaskin, re-flytende loddemaskin, automatisk limfallsmaskin og integrerende kule, etc.

Vi er alltid i samsvar med det internasjonale produksjonsledelseskonseptet, og gir høy pålitelige LED-diffuse produkter.
Våre produkter har blitt mye brukt i flyplass, t-bane, høyhastighets jernbane, busstasjon, oljestasjon, kjøpesenter, hotell, boliginnredning og andre næringer med lysboksbelysning, skiltbelysning og dekorativ belysning i bakgrunnsbelysning. Bredt utvalg av LED-belysningsprodukter gir deg flere valg, slik at du bedre kan utforske markedet og møte kundenes behov.

Akkurat nå har våre produkter blitt godkjent av kunder fra mer enn 40 land (inkludert Storbritannia, Tyskland, Spania, Sør-Korea, Russland, De forente arabiske emirater, Australia, Brasil osv.) For sin utmerkede kvalitet og profesjonelle tjenester.

For å være den profesjonelle leverandøren av skiltløsninger, vil DiGuang LED vie seg for å skape deg en mer utsøkt lysverden.